U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

Suzanna Koning

What you focus on becomes reality

Suzanna is een ervaren leider en innovator met een track record bij diverse grote multinationals. Na het afronden van twee studies aan de Erasmus Universiteit, Economie en Rechten, startte Suzanna haar carrière bij McKinsey om vervolgens verschillende (global) Director en Leadership rollen te vervullen bij Danone, Ahold, Marks & Spencer, BrandLoyalty en recentelijk Sanoma als Raad van Bestuur, verantwoordelijk voor News (o.a. Nu.nl), Data, Digital en New Business en het aansturen van een van de drie divisies.

Haar kracht zit in snel een scherpe analyse kunnen maken van complexe situaties, een (nieuwe) strategie door een gehele organisatie gedragen te krijgen en met veel energie samen uitvoeren, wat uiteindelijk rust en vertrouwen oplevert in een turbulente omgeving en een wereld die verandert. Suzanna heeft naast P&L verantwoordelijkheid, M&A ervaring ook ruime ervaring met organisatie herstructureringen.

Met de juiste focus op impact en resultaat gelooft Suzanna in het creëren van een gemotiveerde organisatie die samen met veel energie en passie naar een doel gaat. De energie, het vertrouwen en de daadkracht die daarbij vrijkomt, is wat haar beweegt en motiveert.

What you focus on, together, becomes reality!