U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

Onze samenwerkende partners Commissarissensearch en Mandaat maken ook gebruik van het prachtige pand in Zeist en de faciliteiten van JBR. Het adviesbureau is onze klankbord en een denktank met heel veel internationale ervaring.

Partner: JBR

 

Extra denkkracht met JBR

Het JBR adviesbureau is onze partner in strategie, corporate finance en restructuring. De consultants en research consultants zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de sectoren.

pand JBR Zeist

We maken gebruik van het prachtige pand in Zeist en de faciliteiten van JBR.

Onze interim directeuren staan er dus niet alléén voor: ze kunnen terugvallen op alle kennis en ervaring die bij JBR aanwezig is. Een klankbord en een denktank met heel veel internationale ervaring.

 

wandelgangen JBR ZeistUiteraard doen ze dat alleen als daar echt behoefte toe bestaat en pas na overleg en toestemming van onze opdrachtgever.

We kennen geen ‘gedwongen winkelnering’. Maar het is wel een prettige aanvullende zekerheid.

 

 

 


 

Commissarissensearch adviseert Raden van Commissarissen en Raden van Toezicht bij de invulling van vacatures

 

De samenwerking met Commissarissensearch is ontstaan, doordat onze opdrachtgevers regelmatig advies vragen over de invulling van vacatures van toezichthouders. Om niet in het ‘old boys network’ te blijven, zijn we structureel gaan samenwerken met Commissarissensearch.

We hebben in Floris Recourt en Bert van der Wijk twee mensen gevonden die hun sporen hebben verdiend in de executive search. Zij beschikken door hun jarenlange ervaring in executive search over vakkennis en een zeer brede expertise en enorm netwerk.
Hun werkwijze is professioneel en compleet: van het invullen van vacatures, het begeleiden van zelfevaluaties, advies over toezicht en governance tot het houden van assessments.

 

Floris Recourt en Bert van der Wijk
Floris Recourt en Bert van der Wijk

Neem contact op met Floris en Bert

 

 


 

 

 

Mandaat Top Management maakt vanaf 1 oktober 2020 deel uit van JBR Interim Executives.

 

JBR Interim Executives richt zich met name op CEO-posities, terwijl Mandaat sterk is in het aanbieden van interim CFO’s en overig functioneel management, in binnen- en buitenland. Door het samengaan van JBR en Mandaat, ontstaat er een sterke combinatie, waardoor de hoge kwaliteit en diversiteit van dienstverlening aan opdrachtgevers wordt uitgebreid. De bedrijfsnaam Mandaat blijft bestaan en de activiteiten zullen worden voortgezet.
Voor Mandaat betekent het samengaan met JBR een versterking van haar continuïteit. Mandaat blijft interim managers in de toekomst bemiddelen naar interessante opdrachten in binnen en buitenland.
De activiteiten zullen onder de naam Mandaat worden voortgezet. Diederik van den Biggelaar en Janco Duvekot blijven actief als associated partners van Mandaat, zodat de continuïteit gegarandeerd is.

 

Janco Duvekot en Diederik van den Biggelaar
Janco Duvekot en Diederik van den Biggelaar

Neem contact op met Janco en Diederik

NEEM CONTACT MET ONS OP