U KUNT ONS BEREIKEN VIA EMAIL EN TELEFOON

JBR Interim Executives

De nieuwe dienst van JBR

JBR start Interim Executive activiteiten

Consultancybureau JBR uit Zeist start naast haar huidige adviesactiviteiten op het gebied van strategie, corporate finance en restructuring een nieuwe dienst: JBR Interim Executives. Het gaat om interim-management op executive-niveau. Daar waar ons advies normaliter eindigt, kunnen en willen wij ook verantwoordelijkheid nemen voor de implementatie ervan. Zowel in crisis- en opvolgingskwesties als in strategische veranderingsprocessen.

JBR Interim Executives BV is een samenwerkingsverband tussen JBR en Harm Tunteler. Harm Tunteler is een ervaren interim CEO en CRO (chief restructuring officer) en heeft eerder als Managing Partner leiding gegeven aan een interim-managementbureau. Harm Tunteler neemt het management en de verdere uitbouw van JBR Interim Executives op zich.

Het team van JBR Interim Executives zal bestaan uit ervaren change executives, die als CEO of CRO noodzakelijke veranderingen succesvol hebben doorgevoerd. Daarnaast hebben zij ook een specifieke expertise qua vakgebied en sectorspecialisme.

Uniek is dat de interim-executives elkaar versterken door over en weer als sparringpartner te fungeren en invulling geven aan schaduwmanagement. Met specifieke vragen kunnen zij terecht bij de collega-adviseurs van JBR Strategy, Corporate Finance & Restructuring.

JBR Profiel

  • JBR is een onafhankelijk internationaal opererend managementadviesbureau met meer dan 30 jaar ervaring in vraagstukken met betrekking tot strategie, corporate finance, restructuring en change management; met een focus op 6 sectoren.
  • JBR werkt voor bedrijven met een ontwikkelingsambitie en helpt hen deze te realiseren. Daarnaast adviseert JBR ondernemingen die in (financieel) zwaar weer terecht zijn gekomen. Met praktijkgerichte oplossingen is JBR in staat om duurzaam bij te dragen aan de ontwikkeling en continuïteit van de opdrachtgevers
  • De combinatie van strategisch advies, corporate finance en restructuring stelt JBR in staat om vraagstukken integraal te benaderen. Een kenmerk van de werkwijze van JBR is dat privatiserings-, opvolgings-, fusie- en overnamevraagstukken worden benaderd vanuit strategisch perspectief.

Noot : niet voor publicatie.
Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Harm Tunteler
Managing Director JBR Interim Executives
06 – 22 986 385
h.tunteler@jbr.nl

Ronald van Rijn
Managing Partner JBR Strategy, Corporate Finance & Restructuring
06 – 53 340 975
r.vanrijn@jbr.nl

Zie website www.jbr.nl en www.jbr-interim.nl

NEEM CONTACT MET ONS OP